Απολογήθηκαν για την παιδική πορνεία – «Είμαστε παντρεμένοι με τη 12χρονη!»

Πάτρα: Απολογήθηκαν για την παιδική πορνεία – «Είμαστε παντρεμένοι με τη 12χρονη!»

Την προηγούμενη εβδομάδα η υπόθεση που αφορούσε σε παιδική πορνεία σόκαρε την Πάτρα. Σήμερα οι δύο άντρες και η μητερα των ανήλικων κοριτσιών απολογήθηκαν για την υπόθεση.

«Δεν μπορώ να κάνω σεξ»

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 54χρονος Πατρινός που κατηγορήθηκε για συμμετοχή στο κύκλωμα παιδεραστίας με πεδίο δράσης τα Υψηλά Αλώνια. Ελεύθερη αλλά με περιοριστικούς όρους αφέθηκε και η 47χρονη μητέρα των δύο ανήλικων κοριτσιών που εξωθούνταν στην πορνεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος εμφάνισε ιατρική γνωμάτευση βάση της οποίας πάσχει από βαριά ασθένεια που δεν επιτρέπει να έχει σεξουαλική επαφή.

«Ποια παιδική πορνεία;Έχουμε παντρευτεί με τη 12χρονη!»

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 32χρονος Πακιστανός, ο οποίος φέρεται να έδειξε βίντεο στην ανακρίτρια ισχυριζόμενος ότι είχε παντρευτεί την 12χρονη με μουσουλμανικό γάμο.

«Είχαμε φιλικές σχέσεις!»

Όπως έγραψε χθες το tempo24, ο 54χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι τόσο με την μητέρα όσο και με τις ανήλικες κόρες της διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Εν τω μεταξύ, σοκάρουν τα στοιχεία που βρήκαν στο διαμέρισμα του 32χρονου κατηγορούμενου οι αστυνομικοί, καθώς κατασχέθηκαν έξι φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 32χρονου Πακιστανού με την 12χρονη και δύο διεγερτικά χάπια.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τα κατά περίπτωση αδικήματα, της αποπλάνησης παιδιών, της παιδικής πορνογραφίας και της πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Το χρονικό της υπόθεσης

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 32χρονο Πακιστανό και τον 54χρονο Έλληνα να προβαίνουν σε άσεμνες πράξεις, στις δύο ανήλικες αλλοδαπές υπηκόους Ρουμανίας, ηλικίας 12 και 17 ετών αντίστοιχα.

Στη συνέχεια ο 32χρονος πήγε με τις δύο ανήλικες σε ημιυπόγειο διαμέρισμα που διατηρεί κοντά στην πλατεία.  Εκεί πραγματοποιήθηκε έφοδος των αστυνομικών, παρουσία δικαστικού λειτουργού. Στο σπίτι εντοπίστηκαν ο αλλοδαπός δράστης, οι δύο ανήλικες και η 47χρονη μητέρα τους.

Οι ανήλικες εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχίατρου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Πάτρας για τη διενέργεια εξετάσεων.

Πηγή: tempo24